Hírek, aktualitások

dátum: 2018. április 18.
Mától lehet licitálni Alexey Ignashov, a “Vörös Skorpió” által használt sípcsontvédőkre és bokszkesztyűkre, melyeket a K-1 legenda dedikált is hegyvidéki látogatásakor.

Az aukción befolyt összeggel a beteg koraszülöttek gyógyításáért tevékenykedő Peter Cerny Alapítványt támogatjuk! Az induló licit: 50.000 Ft

Az ajánlatokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell küldeni, mi pedig folyamatosan frissítjük az 50.000 Ft-os induló aukciós összeget az éppen aktuális felajánlás értékével.

A jótékonysági árverés 2018. április 25-én 13 óráig tart. A győztesnek másnap reggel a MOM Sportban, a kempo világbajnokság megnyitóján adjuk át az Ignashov által aláírt védőfelszereléseket.
dátum: 2018. április 17.
Másfél hét múlva kezdődik a 15. IKF Kempo Világbajnokság és Világkupa a budapesti MOM Sport Uszoda és Sportközpontban. Az ázsiai harcművészet és küzdősport idei legrangosabb eseménye április 26. és 28. között várja a világ legjobbjait.
Bővebben
dátum: 2018. április 13.

Április 26. és 28. között tartjuk a 15. IKF Kempo Világbajnokságot és Világkupát a budapesti MOM Sport Uszoda és Sportközpontban. Az eseményre gőzerővel készülünk, aminek újabb fejezeteként elkészítettük és elindítottuk a vb hivatalos weboldalát, ahol többek között majd élőben nyomon lehet követni az esemény történéseit.

A 2018. évi világbajnokságról lesz online közvetítés, így akik nem tudnak a helyszínen szurkolni kedvenceiknek, azok mind a három tatami történéseit láthatják az interneten keresztül.

A weboldal elérhetősége: www.kempobudapest2018.com Kattanj ránk! Hajrá kempósok, hajrá Magyarország!

dátum: 2018. április 13.

Két első helyezett lett a szombaton tartott XIII. MKH Service Esztergom-Kertváros Nyílt Nemzetközi Kempo Kupán. A vendéglátó Fighting Kempo és a Veresegyházi Kick-box és K-1 SE végzett az élen, azonos pontszámmal. A csapatverseny harmadik helyén a mosonmagyaróvári Vigó SE zárt.

A kempo világbajnokságra készülő magyar válogatott sportolók nagy része kihagyta a mostani versenyt, de így is tizenhárom egyesület több mint száztíz budokája lépett tatamira az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban. Az idei kempo kupán négy versenyszámban, kata, light és full contact, valamint K-1 szabályrendszerben mérettették meg magukat a sportolók.

A csapatverseny 1-6. helyezettje:
1. Fighting Kempo Esztergom-Kertváros
1. Veresegyházi Kick-box és K-1 SE
3. Vigó SE Mosonmagyaróvár
4. Szlovák Kempo Szövetség csapata
5. Koltai Dojo
6. Herceghalmi Kempo Dojo SE

dátum: 2018. április 13.

A kempo világbajnokságra készülő harcosok közül is akadt, aki is ringbe szállt a Küzdelem Napján, Gyulán. A március közepén rendezett küzdősport rendezvényen megvédte amatőr MMA magyar bajnoki címét Székács Ádám. A magyar kempóválogatott versenyzője extra menetben bizonyult jobbnak kihívójánál, Vincze Krisztiánnál.

Az eredeti tervek szerint nehézsúlyban Hocz Csaba is kötelek közé lépett volna, de végül elnapolták a mérkőzését, amelyet a nyáron pótolnak a felek. A Sebestyén Csele Bendegúz és Ábrahám Richárd között lezajlott kempo összecsapás döntetlennel zárult.

dátum: 2018. március 26.
A magyar kempóbajnokság utolsó versenyét rendezték Felcsúton az április 26-28. közötti, budapesti világbajnokság előtt. A közelgő eseménynek is köszönhetően az elmúlt esztendők legnépesebb mezőnye gyűlt össze a XIV. Felcsút Kupán.
Bővebben
dátum: 2018. március 24.

Tisztelt Kollégák!

2018. április 26-28. között, a budapesti MOM Sport Uszoda és Sportközpontban rendezzük a 15. IKF Kempo Világbajnokságot és Világkupát. Az eseményre a sajtó munkatársainak akkreditációra lesz szükségük, amennyiben szeretnének a helyszínről tudósítani.

Bővebben
dátum: 2018. március 20.
Mit és hogyan tegyünk ha utcai támadásba keveredünk?
Bővebben

15th IKF World Kempo Championship and World Cup

nyári edzőtábor