huazhrdanlenfrdeiwitnoptroruskslessvtr

Hírek, aktualitások

dátum: 2019. április 15.
Támogassa egyesületünket adója 1 százalékával. Önnek csupán egy perc, de nekünk sokat jelent! Adószámunk: 18176180-2-41.
Köszönjük!
dátum: 2019. március 29.

Március 29. 15:45-től látható a Kempómagazin legújabb adása a Sport Televízió 1-es csatornáján. Benne a magyar válogatott felkészülésével a világbajnokságra, valamint az Esztergom-Kertváros Kempo Kupa összefoglalójával.

Jó szórakozást!
Pecsuvácz Péter
szerkesztő-műsorvezető

dátum: 2019. március 26.

2019. április 25-27. között rendezik a XVI. IKF Kempo Világbajnokság és Világkupát a spanyolországi Guadalajara városában. A Magyar Kempo Szövetség kihirdette a versenyre utazó harminckét fős válogatott keretet. 

Bővebben
dátum: 2019. március 25.
A 2019. évi magyar bajnokság első fordulóját rendezték a XV. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokság alkalmával szombaton. A jubiláns eseménynek méltó otthont biztosított a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont.

A spanyolországi világbajnokság előtti utolsó seregszemlére több mint százhúsz harcművész nevezett mintegy húsz egyesület jóvoltából. Az idei Felcsút Kupán, szinkronban a Nemzetközi Kempo Szövetség (IKF) szabályzatával kata, fegyveres kata, önvédelem, semi kempo, submission, knock down, kempo kumite és full kempo kategóriákat hirdettek meg.

Az ünnepélyes megnyitón méltatta a kempo harcművészet helyi, országos és nemzetközi sikereit Mészáros László, Felcsút polgármestere, a rendezvény fővédnöke. Lacza Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnöke pedig 5. dan fokozatot adományozott a főszervező Kornély Györgynek, a Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE és az MKSZ alelnökének. Kornély mester idén több szempontból is jubilál: három és fél évtizede kezdte kempós pályafutását, huszonöt évvel korábban honosította meg Felcsúton a harcművészet ezen válfaját, és tizenöt éve hívta életre a Felcsút Kupát.

Az áprilisi vb-re készülő valamennyi, válogatott tagságra pályázó kempóka tatamira lépett a versenyen. A tavalyi szezont elsöprő sikerrel záró Újfehértói Kempo HSE-t ezúttal sem tudták letaszítani a csapatversenyben a dobogó legfelső fokáról. A tizennyolc sportolót nevező klub a második jászárokszállási Firewolfot és a harmadik Herceghalmi Kempo Dojo SE-t szorította maga mögé.

A csapatverseny végeredménye (1-6. hely):

1. Újfehértói Kempo HSE

2. Firewolf Jászárokszállás

3. Herceghalmi Kempo Dojo SE

4. Budajenő Kempo Klub

5. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE

6. MyGym SE Pomáz

A XV. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokság után véglegessé vált az utazó keret az április 25-27. között Guadalajara településen tartandó XVI. IKF Kempo Világbajnokság és Világkupára. Ezt a névsort a napokban hozza nyilvánosságra a Magyar Kempo Szövetség.
dátum: 2019. március 20.

Szombaton rendezi a Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE a Magyar Kempo Szövetséggel közösen a XV. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságot. A jubileumi esemény több szempontból is mérföldkő a település és a harcművészet történetében.

Bővebben
dátum: 2019. március 14.

A 2019-es versenynaptár első bajnokságára került sor Esztergomban, március elején. A XIV. Esztergom-Kertváros Kempo Kupára két ország tizenkilenc egyesülete nevezett.

Bővebben
dátum: 2019. február 25.

Megtartotta hagyományos évzáró-évnyitó rendezvényét a Magyar Kempo Szövetség. A több mint száz résztvevő az M1 Gastland vendége volt e ünnepi alkalomból. 

Bővebben
dátum: 2019. január 28.
A kempo is helyett kapott azon harminckét sportág között, amely 2018-ban a legtöbbet tett hozzá Magyarország nemzetközi sportsikereihez. Mint ismert, a Magyar Kempo Szövetség 2018. április 26. és 28. között rendezte az XV. IKF Kempo Világbajnokságot (16 év alattiaknak világkupa) a budapesti MOM Sport Uszoda és Sportközpontban.
Bővebben

Highlights of the 15th IKF World Kempo Championship and World Cup