huazhrdanlenfrdeiwitnoptroruskslessvtr

Újfehértói siker az ünnepi versenyen

dátum: 2018. október 07.
Otthon tartotta a csapatbajnoki győzelemért járó trófeát az Újfehértói Kempo HSE, a negyedik alkalommal megtartott Újfehértó Kempo Kupa, Izsó Mihály Emlékversenyen. A második helyet a Firewolf szerezte meg, harmadik pozícióban pedig a Herceghalmi Kempo Dojo végzett.

A kempo harcművészetben fontos a hagyományőrzés, idén pedig úgy alakult, hogy október 6-ra, nemzeti ünnepünkre esett az országos bajnoki forduló lebonyolítása. A kupát meg is tisztelte jelenlétével számos prominens személy. A megnyitó alkalmával egyaránt méltatta a helyi egyesület hazai és nemzetközi sikereit dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, Baracsi Endre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés alelnöke, valamint Nagy Sándor újfehértói polgármester is.

A tornán mintegy száz versenyző indult, közülük Ódor Lili bizonyult a legeredményesebbnek. A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia tehetsége öt kategóriában nyert, emellett pedig kettőben második lett. A Jász Kempo Karate Klubos Németh Ádám Lehel szintén öt aranyéremmel zárt, a felcsúti Szilágyi Júlia és a herceghalmi Frankó Alíz pedig négy-négy elsőséget zsebelt be.

Mivel az újfehértói verseny a magyar bajnokság soros fordulója is volt, az elért eredményeket figyelembe veszi a Magyar Kempo Szövetség, az október 25-27-i romániai Európa-bajnokságra utazó válogatott keret kihirdetésekor.

A csapatverseny végeredménye (1-10. hely):
1. Újfehértói Kempo HSE
2. Firewolf
3. Herceghalmi Kempo Dojo SE
4. P.D.M. Gym
5. MyGym SE Pomáz
6. Hegyvidék Harcosai KA
7. Jász Kempo Karate Klub
8. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE
9. Fighting Kempo Esztergom-Kertváros
10. Tai-Qi Boxing SE